Oznanjevanje preko videa

Oznanjevanje preko videa

This content is protected, please and enroll course to view this content!

3 Komentarji. Leave new

 • Zelo uporabno! Hvala Rok! Ni pa enostavno. Tale video sem šla skozi že tretjič, pa še ne znam vsega. Nisem se še lotila snemanja sebe, ampak vadim tako, da dodajam slike pesmicam, ki jih bomo peli za prvo sveto obhajilo, če bo Corona dovolil.

  Tukaj sem naletela na lepotno težavo s katero se mučim že dva dni. Ne morem se znebiti črnega roba in vplivati na barvo spodnjega traku, da ne bi bila črna – ko vdelam video na padlet, čeprav upoštevam ratio 1280×720, dvakrat mi je lepo uspelo čisto po naklučju, ko še nisem nič vedela o temu razmerju 3:4:
  Pri pesmih z OBHAJILO in DAROVANJE

  (posnetki so seveda slabi, ker moj glas in igranje ni najboljše, ali pa sem snemala kar s telefonov v razredu že pred leti, ko smo peli v razredu skupaj; ali pa so pobrani s cedejev in kaset brez avtorskih pravic, prav tako slike … Pač zdaj na hitro za vajo)

  Zdaj pa ko delam po na vodilih na youtube kanalu (1280X720; 640), mi pa vedno nastane črn rob in črna podlaga na banerju pod sliko, ko video vdelam v padlet. Na you tube sicer zgleda lepo, na padlet pa grdo, jaz bi pa rada imela povsod lepo.

  Poskušala sem že vse mogoče okrog tega, dala belo podlago pod sličice v HitFilmExspres, dodala tanek bel okvir v Photoshopu … pa kljub temu ne morem vplivat na to črnino …

  Bom vesela kakšnega nasveta okrog tega, ni pa to najpomembnejša stvar ….

  Hvla za tole čudovito izobraževnje na Projektu Emavs

  s. Alenka

  Odgovori
 • To je še link do mojih prvih korakov kjer se vidijo moteči črni robovi in uspeli slučaji tudi če je krovna sličica v istem razmerju enkrat rata tako, drugič tako:

  https://padlet.com/veroucnikoticek/PrvoObhajilo

  Ali obstaja kakšna možnost vplivanja na te robove pri vdelavi videa na padlet?

  s. Alenka Žibert

  Odgovori
 • Glede Padleta žal nimam posebnih izkušenj … Mogoče bi kdo drug od udeležencev, ki je že več delal s tem orodjem, vedel …

  Odgovori

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed

Meni